MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

Decanaat

Onze decanen

Op de locatie havo/vwo hebben we twee decanen. Zij begeleiden al onze leerlingen in hun profiel- en studiekeuze. Leerlingen zijn altijd van harte welkom in de decanenkamer met vragen over hun profielkeuze en mogelijke vervolgopleidingen. De decanenkamer vind je in de gang bij de administratie op 't Omnium.

onderbouw mevr. K. van de Burgt tel. 0519-229610 buk@dockinga.nl
bovenbouw dhr. C.R. Herder tel. 0519-229610 hec@dockinga.nl

 

Decanenwebsite

Het Dockinga College heeft een aparte website voor decanaat. Niet alleen leerlingen, maar ook ouders, decanen, mentoren en zelfs oud-leerlingen maken hier gebruik van! Hieronder leest u hoe wij deze omgeving gebruiken. Het adres van deze site is www.dockinga.dedecaan.net. Problemen met inloggen? Mail dan naar hec@dockinga.nl  

Leerlingen ...

...kunnen via de website informatie over o.a. opleidingen zoeken, hun decanen een mailtje sturen, vragen stellen in het forum en hun profielkeuze of hun studiekeuze aangeven. Bovendien moeten de leerlingen via de site KeuzeWeb opdrachten maken.

Decanen ...

 ...kunnen via de site nieuwsbrieven aan leerlingen en/of ouders versturen. De site wordt door de decanen gebruikt om mededelingen te doen en om bepaalde LOB-activiteiten aan te kondigen.

Mentoren...

...kunnen via de site de profielkeuzes, studiekeuzes en portfolio’s bekijken en contact leggen met hun eigen leerlingen.

Ouders...

...hebben, als ze ingelogd zijn, toegang tot het informatieve gedeelte en inzage in KeuzeWeb opdrachten van hun kind. Ook kunnen ouders verzonden nieuwsbrieven bekijken en zich opgeven als ‘KeuzeKenner’ als ze bereid zijn om informatie over hun beroep of studie aan leerlingen te geven.

Oud-leerlingen...

...kunnen inloggen of zich aanmelden en zich opgeven als ‘KeuzeKenner’ om aan huidige leerlingen informatie te geven over hun studie. Ook kunnen ze hun vervolgopleiding wijzigen.