MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

<< Terug

Open huis

26 februari 2020 Locatie HAVO/VWO Dokkum

Open Huis Dockinga College havo/vwo druk bezocht

 

DOKKUM – Er was veel animo om een kijkje te nemen op de locatie havo/vwo van het Dockinga College tijdens het Open Huis op donderdagavond 30 januari.

 

Belangstellende kinderen en hun ouders/verzorgers werden hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en een bekertje limonade. De potentieel nieuwe leerlingen kregen bij binnenkomst door huidige leerlingen van het Dockinga College een rugtasje overhandigd met daarin een plattegrond van de school en een kennismakingsboekje. Aan de hand van het boekje kon bij alle vakken een activiteit, spel of proef worden uitgevoerd om kennis te maken met het gevarieerde onderwijsaanbod van de locatie. Ook de leerlingenraad, ouderraad en ondersteuningsstructuur van de school werden op creatieve wijze gepresenteerd.

 

Veel kinderen en ouders gingen het gesprek aan met de huidige leerlingen van de school en stelden hun vragen aan de docenten. Dit alles om een goed beeld te krijgen van het onderwijs op het Dockinga College en om een juiste keuze voor het vervolgonderwijs te kunnen maken. Personeelsleden én leerlingen van zowel de onderbouw als de bovenbouw van het Dockinga College verleenden met enthousiasme hun medewerking aan het Open Huis. Na afloop van de avond verlieten de kinderen de school met een rugtasje gevuld met leuke gadgets.

De positieve en enthousiaste reacties van zowel leerlingen als ouders maakten het Open Huis erg geslaagd.NieuwsArchief

NieuwsArchief