MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

Roosterapp DoCoRo

Installatiehandleiding Android-app DoCoRo
dé app die de roosterwijzigingen van het Dockingacollege HVBB toont

Eelke Veeninga heeft voor zijn PWS een app gemaakt die ervoor zorgt dat je de roosterwijzigingen met één druk op de knop te zien krijgt.

Je kunt de app als volgt op je android-device installeren:
1. download de app via de browser op je device via de volgende link:
http://www.mediafire.com/download/q17c74bipwbgb0h/DoCoRo.apk
2. als het goed is komt het apk-bestand bij de downloads te staan (of elders op je telefoon, waarschijnlijk op de SD-kaart) en als je er vervolgens op klikt, installeert je device de app vanzelf

LET OP: Het kan zijn dat je mobiel de app niet wil installeren omdat dat zo ingesteld staat. Als dat het geval is, volg dan de volgende instructies:
1. ga naar 'instellingen'
2. klik vervolgens op 'beveiliging'
3. zoek dan op: 'Toestaan dat apps uit onbekende bronnen worden geïnstalleerd' en schakel deze optie in
4. schakel deze optie weer uit na het installeren van de app

DISCLAIMER:
De verwerking van de gegevens op de app en de totstandkoming van deze app zijn naar beste weten en met de grootste zorg uitgevoerd. De maker noch de school kunnen evenwel instaan voor de juiste werking van de app (bijv. als gevolg van hackers die het op de app gemunt hebben) en zijn dan ook niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid, onvolledigheid of onrechtmatigheid van de informatie die via de app wordt aangeboden. Wij behouden ons het recht voor om met het aanbieden van deze app te stoppen. Tevens behouden wij ons het recht voor om te allen tijde de app, de inhoud daarvan en/of de voorwaarden geheel of gedeeltelijk te wijzigen. Door het continueren van het gebruik van deze app word je geacht met de hiervoor genoemde eventuele wijzigingen akkoord te zijn gegaan.